Skip to content

Traian Anghel, profesor cu gradul didactic I la Liceul Teoretic „Nicolae Iorga“ din Brăila, este absolvent al Facultății de Fizică a Universității din București și al unui curs postuniversitar de informatică la Universitatea „Dunărea de Jos“ din Galați.

℗PUBLICITATEA publicat lucrări în care sunt prezentate teme referitoare la programarea Web și a plăcii de dezvoltare Arduino, precum și la utilizarea calculatoarelor și a resurselor online în educație. De asemenea, a publicat culegeri de probleme de fizică destinate utilizării la clasă, precum și pregătirii elevilor pentru participarea la olimpiadele școlare, la examenul de bacalaureat și la concursul de admitere în învățământul superior.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0