Skip to content

Virginia Satir, a trăit în Statele Unite ale Americii, între anii 1916-1988, fiind cunoscută și apreciată ca unul dintre cei mai influenți psihoterapeuți americani în terapia de familie, având o contribuție inovatoare în acest domeniu.

Ea este cunoscută pentru contribuțiile sale la terapia familiei, care pun accent pe constelațiile sistemice familiale. Pornind de la experiența clinică, a propus un model al procesului de schimbare, utilizat în prezent și în domeniul organizațional.

℗PUBLICITATEA inițiat primul program de formare în terapia familiei, iar ideile sale au stat la baza apariției programării neuro-lingvistice (NLP). A scris numeroase articole și cărți, printre care Arta de a făuri oameniSelf Esteem, The Satir model: family therapy and beyond.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0