skip to Main Content

Wendy T. Behary, cu peste 25 de ani de experiență profesională și certificări de nivel avansat, Wendy este fondatorul și directorul Centrului de Terapie Cognitivă din New Jersey și al Schema Therapy Institutes din New York. Ea lucrează cu clienți narcisici, partenerii acestora, oamenii care se ocupă de ei și cupluri care se confruntă cu probleme în relație; formarea profesioniștilor; supervizarea psihoterapeuților de mai bine de 20 de ani. Wendy a făcut parte din Centrul de Terapie Cognitivă și a Institutului de Schema Therapy din New York (până când Institutele au fuzionat în 2012), unde s-a instruit și a lucrat cu dr. Jeffrey Young din 1989. Wendy este membru fondator și supervizor consultant pentru Academia de Terapie Cognitivă (Institutul lui Aaron T. Beck). În perioada 2010-2014 a ocupat funcția de președinte al Comitetului Executiv al Societății Internaționale de Terapie Schematică (ISST) și este în prezent președintele Subcomitetului pentru Programe de Dezvoltare a Schemelor Terapeutice pentru ISST; și, de asemenea, a servit ca coordonator de formare și certificare pentru Comitetul executiv ISST în perioada 2008-2010.

Wendy Behary este co-autor al mai multor capitole și articole despre terapia schemelor și terapia cognitivă. Este autoarea unei cărți bestseller internațional, Dezarmarea Narcisistului, tradusă în 12 limbi. Autor și expert în subiectul narcisismului, este autorul unei părți ce contribuie la mai multe capitole despre schema terapiei narcisismului pentru cititorii profesioniști. Ține prelegeri atât la nivel național, cât și internațional, publicului profesionist și general despre terapia schemelor, narcisismul, relațiile interumane, furia, primind laude consistente pentru stilul ei de predare clar și articulat și abilitatea sa de a da viață terapiei prin demonstrații dramatice ale interacțiunilor clienților în sala de tratament.

℗PUBLICITATEDe același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0