Skip to content

Zindel Segal este profesor de psihoterapie la Universitatea din Toronto, specializat în tulburările afective. Zindel Segal, universitar şi psihoterapeut la Toronto, a abordat cu succes diferitele sindroame ale tulburărilor afective.

℗PUBLICITATEIntenția călăuzitoare în profesia sa constă în utilizarea de date empirice pentru a pleda pentru relevanța îngrijirii clinice bazate pe mindfulness în serviciile de psihiatrie si sănătate mintală. A avut o colaborare valoaroasă și de lungă durată cu John Teasdale și Mark Williams, fiind dedicat ideii că oferirea de formare în meditație mindfulness oamenilor care au avut depresie poate redresa triggeri pentru o recidivă și poate fi sprijin în revenirea pe termen lung. Mindfulness Bazat pe Terapia Cognitivă (MBTC) – un program dezvoltat și prin această lucrare – este acum evaluată în peste 10 studii la nivel mondial. De asemenea, este și membru în Consiliul Consultativ pentru MindfulNoggin.com care oferă o platformă digitală pentru MBCT.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0