fbpx
skip to Main Content
Zindel Segal

Zindel Segal este profesor de psihoterapie la Universitatea din Toronto, specializat în tulburările afective. Zindel Segal, universitar şi psihoterapeut la Toronto, a abordat cu succes diferitele sindroame ale tulburărilor afective.

Intenția călăuzitoare în profesia sa constă în utilizarea de date empirice pentru a pleda pentru relevanța îngrijirii clinice bazate pe mindfulness în serviciile de psihiatrie si sănătate mintală. A avut o colaborare valoaroasă și de lungă durată cu John Teasdale și Mark Williams, fiind dedicat ideii că oferirea de formare în meditație mindfulness oamenilor care au avut depresie poate redresa triggeri pentru o recidivă și poate fi sprijin în revenirea pe termen lung. Mindfulness Bazat pe Terapia Cognitivă (MBTC) – un program dezvoltat și prin această lucrare – este acum evaluată în peste 10 studii la nivel mondial. De asemenea, este și membru în Consiliul Consultativ pentru MindfulNoggin.com care oferă o platformă digitală pentru MBCT.

℗PUBLICITATE


De același autor:

Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Back To Top
×Close search
Caută