Skip to content

David Goggins este un fost membru al forțelor speciale ale Marinei Americane, ultramaratonist, autor și motivator. El este cunoscut pentru abordarea sa extremă și pentru capacitatea de a depăși limitele umane prin voință și determinare.

Goggins a avut o copilărie dificilă și a fost expus la violență domestică. A crescut într-un mediu instabil și a trecut prin multe provocări în viața sa. După mai multe încercări nereușite de a se alătura trupelor de forțe speciale, a reușit să intre în Naval Air Station Pensacola, unde a devenit membru al Navy SEAL, una dintre unitățile de elită ale Marinei Americane.

David Goggins a parcurs numeroase antrenamente dificile și a participat la misiuni de luptă în Irak. După ce a părăsit forțele armate, și-a îndreptat atenția către sportul extrem și a devenit unul dintre cei mai cunoscuți ultramaratoniști din lume. A participat la diverse curse de anduranță, cum ar fi Badwater 135, Ultramaratonul Moab 240 și Ultramaratonul San Diego 100, demonstrând rezistență și voință extraordinare.

℗PUBLICITATEÎn afară de performanțele sale sportive, Goggins este și un autor de succes. Cea mai cunoscută carte a sa este Can’t Hurt Me: Master Your Mind and Defy the Odds. În această carte, el își împărtășește povestea personală și oferă sfaturi despre cum să depășești obstacolele și să-ți dezvolți potențialul maxim prin forța mentală.

David Goggins este recunoscut și pentru mesajul său motivational și pentru capacitatea sa de a inspira și motiva oamenii din întreaga lume. El promovează ideea că limitele noastre sunt autoimpuse și că prin depășirea fricilor și a obstacolelor, putem atinge rezultate extraordinare.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0