Skip to content

Lumea fantasy creată de George R.R. Martin continuă să surprindă și să bucure fanii din lumea întreagă. După succesul Game of Thrones, unul dintre cele mai populare și apreciate seriale din toate timpurile, a venit rândul prequelului său, House of the Dragon, să devină un fenomen mondial. Disponibil acum pe HBO Max, House of the Dragon ne poartă din nou în Westeros, cu sute de ani înaintea întâmplărilor din Game of Thrones, și explorează declinul celei mai puternice case de la vremea respectivă: Casa Targaryen, cunoscută drept Casa Dragonului.

Însă, dacă House of the Dragon nu îți e îndeajuns și îți dorești mai mult fantasy în viața ta, următoarele titluri s-ar putea să fie exact ce ai nevoie. Promit dramă, aventură, intrigi, lupte dure și, bineînțeles, o doză considerabilă de emoție.

The Sandman

Bazat pe seria de benzi desenate a lui Neil Gaiman, The Sandman este un amestec complex de mitologie și fantezie, care descrie nenumăratele aventuri ale Visului (Tom Sturridge), întruchipat într-un personaj absolut fascinant. După ce este prins în mod neașteptat și ținut prizonier timp de peste o sută de ani, Sandman, alias Visul, entitatea cosmică extraordinară care ne controlează toate visele, trebuie să călătorească printre diverse lumi și momente din istorie, pentru a elimina haosul creat de absența sa. Disponibil pe Netflix.

The Rings of Power

Avem și fani Lord of the Rings pe aici? Numai bine, pentru că acest titlu fantasy este tot ce ți-ai putea dori. Acțiunea are loc cu mii de ani înaintea aventurilor din The Hobbit și Lord of the Rings și ne aduce în prim-plan atât personaje vechi, cât și personaje noi, care se confruntă acum cu reapariția răului în Middle-earth. Disponibil pe Prime Video.

The Witcher

Unul dintre cele mai apreciate titluri Netflix ni-l aduce pe actorul Henry Cavill în rolul și armura lui Geralt din Rivia, un singuratic vânător de monștri, care încearcă să își găsească rolul și dreptatea într-o lume plină de pericole, aflată în continuă transformare. Acțiunea are loc pe un târâm numit Continentul, acolo unde oamenii, elfii, gnomii și alte creaturi extraordinare se luptă pentru supraviețuire, un loc unde granița dintre bine și rău este greu de definit.

℗PUBLICITATEHis Dark Materials

O aventură fantasy de neratat, His Dark Materials urmărește aventura Lyrei (Dafne Keen), o puștoaică neînfricată, al cărei vis este să participe alături de unchiul său, Lord Asriel (James McAvoy), la explorările lui cu adevărat extraordinare. Însă lucrurile se schimbă în mod neașteptat, atunci când prietenul ei cel mai bun dispare fără nicio explicație. Astfel, Lyra pornește de una singură în căutarea lui, ajungând să descopere un complot extrem de periculos, dar și un fenomen cu totul fascinant numit Praf. Disponibil pe HBO Max.

The Wheel of Time

Având la bază seria fantasy a lui Robert Jordan, The Wheel of Time urmărește aventura lui Moiraine (Rosamund Pike), membră în Aes Sedai, o organizație care are abilitatea de a canaliza o putere extraordinară. Aceasta pornește într-o misiune foarte complicată, încercând să găsească cinci tineri săteni, crezând că unul dintre ei este reîncarnarea Dragonului, un personaj cu rol-cheie în salvarea lumii de un rău primordial. Disponibil pe Prime Video.

Once Upon a Time

Pentru Emma Swan, viața a fost orice, mai puțin o poveste fericită (Jennifer Morrison). Dar când se reîntâlnește cu Henry (Jared Gilmore), fiul pe care l-a dat spre adopție cu ani în urmă, totul se schimbă. Henry, acum în vârstă de 10 ani, are nevoie disperată de ajutorul Emmei, pentru că, citind o carte de basme, ajunge să creadă că ea este fiica Albei ca Zăpada și a Prințului Fermecător, care a fost trimisă departe din Pădurea Fermecată, pentru a fi protejată de un blestem. Emma refuză, inițial, să creadă în povestea lui Henry, dar, în scurt timp, își dă seama că orașul său natal, Storybrooke, Maine, ascunde mai mult decât pare la prima vedere. Disponibil pe Disney+.

Vikings

Unul dintre cele mai îndrăgite și apreciate seriale din ultimii ani, Vikings ne poartă într-un univers al miturilor, al legendelor și al bătăliilor pentru putere. În prim-plan se află Ragnar Lothbrok (Travis Fimmel), un războinic viking care tânjește să exploreze tărâmurile de dincolo de ocean și să facă noi cuceriri. Disponibil pe Netflix.

The Last Kingdom

Iar dacă urmărești Vikings, îți recomandăm să te uiți, în paralel, și la The Last Kingdom, o altă dramă epică despre lupta pentru putere. Povestea se învârte în jurul lui Uhtred (Alexander Dreymon), un tânăr saxon care a fost răpit de mic și care a ajuns să trăiască printre vikingi. Adult acum, el caută să își revendice dreptul din naștere și să își găsească locul într-o lume tot mai dificil de înțeles. Disponibil pe Netflix.

Bianca Sterie - Lifestyle editor de peste șapte ani, dependentă de filme, festivaluri și călătorii, întotdeauna pregătită cu un titlu nou de recomandat. Scrie constant și pentru moviecore.ro.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0