Skip to content

James Withey este autorul bestsellerului Cum să bagi depresia în depresie: 40 de modalități prin care să redevii stăpân pe viața ta (2020). Este fondatorul proiectului online The Recovery Letters, ce publică scrisori de la oamenii care se recuperează de pe urma depresiei. Scrisorile au fost tipărite ulterior în două antologii.

În 2022 a publicat How to Get to Grips with Grief: 40 Ways to Manage the Unmanageable, iar în 2023 va apărea How to Smash Stress: 40 Ways to Get Your Life Back. Cărțile lui au fost traduse în zece limbi și publicate în douăsprezece țări.

℗PUBLICITATEJames s-a format în domeniul consilierii centrate pe persoană și de douăzeci de ani oferă servicii persoanelor fără adăpost și celor ce se confruntă cu dependența. Activează în organizații non-profit, în spitale de psihiatrie, în echipe comunitare, în Centrul Maytree din Londra pentru sprijinul celor aflați în criză suicidară. De treizeci de ani, James scrie și ține prelegeri pe teme importante de sănătate mintală, tulburări psihice, traumă, suicid, dar adăugând o doză bună de umor, ceea ce face conferințele sale extrem de accesibile și antrenante. A fost invitat de universități de prestigiu, organizații de sănătate mintală, companii private și de mass-media.

James locuiește în sudul Marii Britanii, într-un oraș turistic de la marginea mării, împreună cu soțul său și cu pisoiul lor cu tulburări emoționale.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0