fbpx
skip to Main Content

James Withey are marele merit de-a fi fondat The Recovery Letters, un proiect de amploare ce presupune și încurajează publicarea pe site-ul www.therecoveryletters.com a unor scrisori întocmite de cei care și-au revenit după depresie pentru cei care suferă în prezent de această afecțiune.

Proiectul are asociată o carte cu același nume, The Recovery Letters, ce a obținut numeroase premii. Ulterior, James a publicat și bestsellerul Cum să bagi depresia în depresie, iar în urma reacțiilor foarte bune din partea publicului cititor, a decis să continue seria cu un nou titlu, la care scrie în prezent: „How to Tell Anxiety to Sod Off“.

℗PUBLICITATE℗PUBLICITATE℗PUBLICITATE℗PUBLICITATE℗PUBLICITATEJames locuiește în Hove, East Sussex, din Marea Britanie, împreună cu soțul său și cu pisica lor afectată emoțional. Îl puteți găsi și pe site-ul www.jameswithey.com, unde scrie și vorbește despre depresie, anxietate, sănătate psihologică și boli mintale.

De același autor


Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0