fbpx
skip to Main Content

Jodi Gold, psihiatru de copii și adolescenți, este conferențiar universitar la Colegiul de Medicină Weill Cornell din New York.

Dr. Gold și-a obținut doctoratul de la Universitatea din Pennsylvania. Și-a terminat pregătirea medicală la Universitatea din Tennessee și rezidența în psihiatrie la Colegiul de Medicină Weill Cornell. În perioada școlarizării, a primit premii de la Institutul Național de Sănătate Mintală (NIMH), Academia Americană de Psihiatrie a Copilului și Adolescentului (AACAP), Academia Americană de Pediatrie (AAP) și Asociația Psihiatrilor Femei (AWP).

A condus departamentul de ambulatoriu pentru copii și adolescenți la Colegiul de Medicină Weill Cornell din 2006 până în 2012 și, în calitate de profesor asistent clinic, a îndrumat și a predat pentru sute de studenți la medicină, psihologi, medici rezidenți la Cornell și Columbia. A susținut discursuri la nivel național și internațional pentru medici, educatori și părinți despre abordarea ei de dezvoltare a gestionării tehnologiei digitale la copii și adolescenți, ceea ce a dus la publicarea cărții Părinte în era digitală: învață-ți copilul cum să folosească adecvat rețelele sociale și aparatele digitale.

℗PUBLICITATE


Dr. Gold consultă în mod regulat, ca expert psihiatru, programele de știri locale și naționale, lucrează la Facultatea de la Cornell și deține un cabinet privat în Manhattan.

De același autor:

Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Back To Top
×Close search
Caută