Skip to content

Absolventă a Facultății de Medicină din București, dr. Mihaela Bilic este de 15 ani medicul nutriționist care vrea să aducă din nou bucuria și plăcerea pe mesele românilor. Autoarea a unor cărți de succes, vândute în mii de exemplare, și promotor al multor campanii de educație nutrițională, Mihaela Bilic și-a propus să le redea oamenilor încrederea în mâncare, să arate că sănătatea are gust! Prin intermediul numeroaselor emisiuni TV la care a fost invitată, dar și în cadrul conferințelor și seminariilor pentru publicul larg, sfaturile și recomandările ei au ajuns în multe case și au ajutat mulți români. De pe poziția de medic primar pe diabet și boli de nutriție la care s-a adăugat un masterat de psihonutriție la Paris, Mihaela Bilic ne îndeamnă să facem din mâncare un prieten și din alimentația sănătoasă și echilibrată un stil de viață!

Toată lumea vorbește despre mâncare, oricine are o idee, o părere. În această avalanșă de informații ajungi să te simți pierdut, dezorientat, nu știi în cine să mai ai încredere și te întrebi speriat „eu ce să mănânc, ce am voie?“.

℗PUBLICITATERăspunsul e în tine, ține de bun-simț, instinct, nevoi și plăcere. Mănâncă cu simțurile și lasă-ți corpul să spună ce-i face bine, ce-i trebuie. Iar dacă ai întrebări sau nelămuriri îți pun la dispoziție toate informațiile științifice și experiența sa de medic nutriționist. Ca să-ți fie viața „ușoară“ și plină de gust!

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0