fbpx
skip to Main Content
Peter A. Levine

Dr. Peter A. Levine, are o experiență de 45 de ani în studiul și tratamentul stresului și al traumelor. Deține un doctorat în biofizica medicală de la Universitatea din California, Berkeley și în psihologie, de la International University. Este inițiatorul programului Somatic Experiencing®, o abordare naturalistă de vindecare a traumei.

A practicat și a predat în centre de tratament, spitale și clinici ce tratează durerea din întreaga lume, fiind preocupat de o gamă largă de traume, inclusiv accidente, violuri, atacuri, abuzuri și proceduri medicale invazive. El este autorul bestsellerului Waking the Tiger (publicat în 22 de limbi), precum și al altor câteva cărți și programe audio care îi învață pe oameni cum să se foloseasca de corp ca de un instrument de rezolvare a traumelor. Peter este fondatorul Foundation for Human Enrichment, care are sediul în Boulder, Colorado și are acum 5.000 de practicanți din întreaga lume ai metodei Somatic Experiencing®. Printre interesele sale actuale se numără prevenirea traumelor la copii, pentru care a publicat două cărți, cea mai recentă fiind Trauma-Proofing Your Kids: a Parent’s Guide to Instilling Confidence, Joy, and Resilience.

℗PUBLICITATE


De același autor:

Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Back To Top
×Close search
Caută