Skip to content

Peter A. Levine, PhD, deține doctorate în biofizică medicală și psihologie. Este creatorul Somatic Experiencing®, o abordare naturalistă, bazată pe corp, a vindecării traumelor, pe care a dezvoltat-o în ultimii 40 de ani.

Dr. Levine a fost consultant în domeniul stresului pentru NASA la începutul dezvoltării navetei spațiale. A făcut parte din Inițiativa Președintelui APA (Asociația Americană de Psihologie) și din Grupul de lucru al Psihologilor Internaționali pentru Responsabilitate Socială pentru a răspunde la dezastre de amploare și la războaie etnopolitice.

℗PUBLICITATE



Este autorul mai multor cărți de succes despre traume, printre care Trezirea tigrului, Healing Trauma, publicată în douăzeci și patru de limbi, Trauma prin ochii copilului și Cum îi ajutăm pe copii să facă față traumelor: Ghidul părinților pentru a le cultiva copiilor încrederea în sine, bucuria și reziliența. Cea mai recentă carte a sa („magnum opus“) este Într-o voce nerostită: Deblocarea traumelor și restabilirea stării de bine.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0