skip to Main Content

Dr. Peter A. Levine, are o experiență de 45 de ani în studiul și tratamentul stresului și al traumelor. Deține un doctorat în biofizica medicală de la Universitatea din California, Berkeley și în psihologie, de la International University. Este inițiatorul programului Somatic Experiencing®, o abordare naturalistă de vindecare a traumei.

A practicat și a predat în centre de tratament, spitale și clinici ce tratează durerea din întreaga lume, fiind preocupat de o gamă largă de traume, inclusiv accidente, violuri, atacuri, abuzuri și proceduri medicale invazive. El este autorul bestsellerului Waking the Tiger (publicat în 22 de limbi), precum și al altor câteva cărți și programe audio care îi învață pe oameni cum să se foloseasca de corp ca de un instrument de rezolvare a traumelor. Peter este fondatorul Foundation for Human Enrichment, care are sediul în Boulder, Colorado și are acum 5.000 de practicanți din întreaga lume ai metodei Somatic Experiencing®. Printre interesele sale actuale se numără prevenirea traumelor la copii, pentru care a publicat două cărți, cea mai recentă fiind Trauma-Proofing Your Kids: a Parent’s Guide to Instilling Confidence, Joy, and Resilience.

℗PUBLICITATEDe același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0