Skip to content

Trăiește totul fiind ancorată în prezent, iubește tot ce o înconjoară, oamenii, animalele (în mod special pe Jazz), precum și tot ce este frumos și sensibil. Este creator de conținut, dar ceea ce mi-a atras atenția la ea a fost naturalețea cu care își realizează postările (fără să fie nimic forțat, ori artificial), precum și cum le transpune, în mediul online. Inspiră liniște, calm, bunătate și compasiune. Așa aș descrie-o pe Sandra Stoicovici, sau #LittleStoriesOfMyLife, cum se recomandă pe platformele de socializare.

Ce admiri, cel mai tare, la propria persoană?

Am început în ultimii ani să mă uit mai apreciativ la propria persoană. Cred că ce admir cel mai mult la mine este faptul că încerc, mereu, să privesc partea bună a lucrurilor și că reușesc, mereu, să găsesc în mine voință să trec peste situații mai dificile.

Cum ai știut că vrei sa fii creator de conținut?

Nu cred că am știut asta, pentru că pur și simplu s-a întâmplat. Eu postam despre locurile și lucrurile care îmi fac plăcere și îmi conferă o stare de bine, și astfel am ajuns să îmi conturez o mică comunitate care, ulterior, a crescut din ce în ce mai mult. La puțin timp după, m-am gândit să creez și un blog pe care să public periodic. Așadar, eu nu am tins spre a deveni un creator de conținut, a venit totul pur și simplu foarte natural, o ordine puțin inversată, în ziua de azi.

Dacă ar fi să descrii această meserie unei persoane în vârstă, cum ar suna?

Un jurnal vizual menit să arate mici bucățele din viața mea, și să ofere o stare de bine și o sursă de inspirație, pentru ceilalți.

 © Sandra Stoicovici

Care este amintirea cea mai dragă, întipărită în minte de acasă?

Zilele petrecute când eram mică alături de bunica mea în grădină, unde am învățat să iubesc plantele și florile, și să mă bucur de micile lucruri făcute cu mâna mea.

Dacă ți s-ar oferi posibilitatea de a te întoarce în domeniul corporativ, ai mai alege această cale?

Sincer nu cred. Simt că nu mai este potrivit pentru mine și că îmi condiționează creativitatea.

Care este sacrificiul pe care nu l-ai face niciodată în numele carierei?

Să renunț la principiile mele de viață, doar pentru a câștiga o sumă de bani. Nu aș promova, niciodată, un viciu sau branduri ori produse cu care nu mă identific.

Ce te deranjează cel mai mult la comportamentele oamenilor din social media?

Dorința de a face orice pentru a deveni virali și a fi populari.

℗PUBLICITATEEști foarte caldă și calmă. Cum reacționezi când trăiești momente grele?

Cred că am învățat să fiu calmă și caldă, tocmai pentru că viața m-a trecut prin multe momente grele. Am învățat să gestionez mai bine aceste momente și să îmi conduc energia către locurile unde o pot consuma mai eficient: quality time cu familia, la sală sau trasee pe munte, la o tură cu cățelul meu Jazz.

Toate cuplurile se ceartă. Voi pe ce subiect ați avut păreri diferite, în ultima vreme?

Cred că pe ceea ține de „educația“ cățelului nostru, dar cred ca așa este și când ai un copil. [râde]

Ce părere ai despre ședințele de psihoterapie?

Una foarte bună. Am mers și eu o perioadă, la terapie. Te ajută să te descoperi și să te înțelegi, mai bine. Nu trebuie să treci printr-o perioadă mai grea, pentru a apela la așa ceva.

Ce rol joacă credința și momentele de rugăciune în viața ta?

Mă consider o persoană spirituală și cred că există o putere divină, după care mă ghidez.

© Sandra Stoicovici

Cum a fluctuat, în timp, stima ta de sine?

Am avut momente cu o încredere de sine mai scăzută și chiar și acum se mai întâmplă să mai trec prin momente de acest gen. Însă, dincolo de toate, în acest moment sunt într-un echilibru bun cu mine însămi.

Care este activitatea zilnică care îți dă cele mai mari bătăi de cap?

Traficul din București. Dar și atunci încerc să duc totul într-o direcție mai bună, ascultând podcasturi care mă inspiră.

Cum gestionezi mesajele venite din partea comunității tale online și care par să depășească anumite limite în sfera vieții personale?

Primesc destul de rar astfel de mesaje, însă atunci când mă regăsesc într-o astfel de situație, încerc să subliniez diplomatic lipsa de limite, sau faptul că anumite aspecte nu ar trebui adresate în mod public.

Dacă s-ar realiza un film biografic după viața ta, cine ai vrea să te interpreteze?

Probabil Meryl Streep.

Bianca Sîrbu - contributor senior, jurnalist, lifestyle editor, om de bazã, pasionatã de comunicare, scris și materie cenușie.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0