Skip to content

Susanna Isern este psihologă, profesoară, autoare și mamă a trei copii. A absolvit psihologia la Universitatea din Barcelona și s-a specializat în psihologie clinică și de sănătate, obținând un masterat la Universitatea Complutense din Madrid.

Timp de 15 ani a lucrat cu copii și familii în sectorul privat. Este profesoară universitară de psihologie a învățării și apreciată autoare de literatură pentru copii în Spania.

℗PUBLICITATEA publicat aproape 100 de volume, traduse în 18 limbi, cu peste jumătate de milion de exemplare vândute în întreaga lume. A fost recompensată cu premii importante la nivel național și internațional, iar unele dintre operele ei au fost adaptate pentru teatru. Majoritatea textelor pe care le scrie abordează subiecte legate de creșterea și dezvoltarea personală a copiilor.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0