Skip to content

Victoria Boutenko este o autoare recompensată cu numeroase premii pentru cărțile Verde pentru viață, Familia crudităților: o poveste adevărată a trezirii la realitate; 12 pași către o alimentație raw și Preparatele rafinate ale Familiei raw.

Mare Maestru bucătar în domeniul crudităților, mentor, inventator, cercetător și artist, Victoria Boutenko predă cursuri de viață sănătoasă în toate colțurile lumii. Ca urmare a conceptelor pe care le predă, milioane de oameni din întreaga lume beau smoothie-uri și mănâncă crudități.

℗PUBLICITATEVictoria Boutenko își continuă neobosită turneele în toate colțurile lumii, împărtășindu-le oamenilor rețetele bazate exclusiv pe crudități și povestea hotărârii de care a fost capabilă în viața ei, care este o adevărată sursă de inspirație pentru toată lumea. Locuiește în Ashland, Oregon.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0