Skip to content

William A. Richards este psiholog clinician la Johns Hopkins Bayview Medical Center cu o pregătire oficială în teologie și religie comparată.

℗PUBLICITATELa începutul carierei sale, el a făcut cercetare în domeniul substanțelor psihedelice la Spring Grove Hospital Center și la Maryland Psychiatric Research Center din Baltimore. Alte studii universitare la Universitatea Yale, Universitatea Brandeis, Universitatea Catolică, Școala Teologică Andover-Newton și Universitatea din Göttingen.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0