Skip to content

Wouter de Jong este autor, trainer și conferențiar. A absolvit Facultatea de Drept, după care a urmat Școala de Teatru din Amsterdam, activând apoi ca actor. În 2012, a urmat la Vrije Universiteit un curs postuniversitar de formare în mindfulness.

℗PUBLICITATETemele principale ale conferințelor, atelierelor și cărților sale sunt îmbunătățirea leadershipului personal și fitnessul mintal. A mai publicat Mindgym. Work‑outs (2019) și Superkrachten voor je hoofd: Mindgym voor Kids (2019).

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0