fbpx
skip to Main Content

Relațiile moderne sunt pe atât de complicate, pe cât sunt de evoluate și actuale. Bunicii și părinții noștri se mulțumeau cu o viață de cuplu „aproape“ satisfăcătoare. În timp ce noi, cuplurile secolului XXI, vrem ca partenerul să fie cea mai bună alegere în materie de soț/soție, cel mai bun părinte din lume, cel mai activ angajat și cel mai sensibil și puternic om din jurul nostru.

Tot noi, generația internetului de mare viteză, vrem ca în cuplu să trăim atât siguranță și intimitate, cât și noutate și aventură. Suntem însetați atât de iubire, cât și de dorință. Ne simțim îndreptățiți și ne dorim ca omul de lângă noi să ne transforme în centrul universului său, dar tot noi ne simțim sufocați și plictisiți dacă celălalt nu găsește măsura corectă a dansului apropiere-distanțare.

℗PUBLICITATE


Pentru o mai bună orientare în sfera relațiilor moderne, vă invităm să urmăriți #LoveIsFun cu Gáspár György și Bogdan Nicolai, care în fiecare seară de miercuri întorc iubirea pe toate părțile ei, într-o emisiune LIVE pe facebook A list Magazine by Andreea Esca.


Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Back To Top
×Close search
Caută
#ZiuaAutorului
🎂 Azi îl celebrăm pe BOGDAN NICOLAI.
Cartea autorului, „#LoveIsFun“, are astăzi preț special, cu 25% discount față de prețul afișat.
La mulți ani!
x