Skip to content

Relațiile moderne sunt pe atât de complicate, pe cât sunt de evoluate și actuale. Bunicii și părinții noștri se mulțumeau cu o viață de cuplu „aproape“ satisfăcătoare. În timp ce noi, cuplurile secolului XXI, vrem ca partenerul să fie cea mai bună alegere în materie de soț/soție, cel mai bun părinte din lume, cel mai activ angajat și cel mai sensibil și puternic om din jurul nostru.

Tot noi, generația internetului de mare viteză, vrem ca în cuplu să trăim atât siguranță și intimitate, cât și noutate și aventură. Suntem însetați atât de iubire, cât și de dorință. Ne simțim îndreptățiți și ne dorim ca omul de lângă noi să ne transforme în centrul universului său, dar tot noi ne simțim sufocați și plictisiți dacă celălalt nu găsește măsura corectă a dansului apropiere-distanțare.

℗PUBLICITATEPentru o mai bună orientare în sfera relațiilor moderne, vă invităm să urmăriți #LoveIsFun cu Gáspár György și Bogdan Nicolai, care în fiecare seară de miercuri întorc iubirea pe toate părțile ei, într-o emisiune LIVE pe facebook A list Magazine by Andreea Esca.


Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0