Skip to content

Affinity Konar a crescut în California. În timp ce scria Gemenele de la Auschwitz, a lucrat ca profesor, corector de text, scriitoare tehnică și editor al manualelor educaționale pentru copii. A studiat ficțiune la SFSU și Columbia. Este de origine poloneză-evreiască și locuiește în prezent în Los Angeles.

℗PUBLICITATEÎi este foarte dor să scrie despre Perla și Stașa și îi este recunoscătoare oricărui cititor care s-ar putea afla în compania gemenelor.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0