Skip to content

Cel de-al doilea sezon din #BraveTalk, cu Andreea Brașovean, ne aduce în prim-plan o serie de subiecte care se pot regăsi în viața noastră, a tuturor, dar despre care rușinea sau teama ne pot împiedica să vorbim.

Fiecare femeie are propria ei poveste de viață, însă realitatea ne arată că durerea unei femei poate semăna surprinzător de mult cu suferința alteia. Iar pentru a recunoaște această legătură invizibilă, e nevoie ca cel puțin una dintre cele două femei să-și facă povestea cunoscută. 

Acesta este scopul noului sezon din #BraveTalk, să le oferim femeilor posibilitatea de a purta conversații sincere și adevărate, să-și exprime vulnerabilitatea, dar și să vorbească despre curajul de-a merge mai departe… chiar și atunci când viața pare mult prea grea. În secolul XXI, mai mult ca oricând, femeile au nevoie să se sprijine reciproc, să-și facă vocea auzită și să recunoască faptul că existența niciuneia nu este, în fapt, perfectă.

Prima invitată a Andreei Brașovean este antreprenoarea Camelia Șucu, probabil una dintre cele mai cunoscute femei din sfera românească de business, proprietara lanțului de mobilier de lux Class In. Povestea de viață a Cameliei include, pe lângă multe episoade de succes și reușite, infidelitate, trădare și divorț. După 18 ani de relație, bărbatul alături de care are două fete o anunță că s-a îndrăgostit de o altă femeie și că de mai bine de doi ani are o relație cu amanta sa. Despre cum a primit această veste, despre cum a reușit să depășească durerea pierderii, dar și despre cum s-a reinventat a vorbit pe larg Camelia Șucu în cadrul acestui proiect video realizat de Pagina de Psihologie și susținut de „Clubul de carte al lui Gáspár“.  

℗PUBLICITATECamelia a ieșit învingătoare din această dureroasă experiență de viață, și-a permis libertatea de a plânge, de a-și „jeli“ căsnicia pierdută și a descoperit, într-un final, că este o persoană mult mai importantă decât și-ar fi imaginat. 

După cum ne spune și John Gottman, autorul cărții Infidelitatea, trădarea este una dintre cele mai mari toxine pentru viața de cuplu. Aceasta poate include atât componenta de infidelitate sexuală, cât și lipsa de loialitate în plan financiar, emoțional sau sentimental. 

După cutremurul relațional căruia a trebuit să-i facă față, Camelia și-a găsit puterea și reziliența de a merge mai departe. A reușit să ajungă pe culmi în plan profesional, și-a dedicat energia vieții de familie (este o bunică împlinită, cu trei nepoți), dar nici în plan intim nu a renunțat la dreptul de a fi femeie. Descoperă povestea Cameliei Șucu în primul episod #BraveTalk al sezonului 2 – despre curajul de a fi femeie.

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0