Skip to content

Jonathan Freedland este editorialist și fost corespondent în străinătate al cotidianului The Guardian. A fost declarat „Editorialistul anului“ în 2002, „Comentatorul anului“ în 2016, iar în 2014 i s-a decernat Premiul special Orwell pentru jurnalism.

Este prezentator al serialului de istorie contemporană The Long View la BBC Radio 4 și colaborator permanent la The New York Review of Books. A mai publicat în The New York Times, Newsweek, The New Republic, Daily Mirror, Evening Standard ș.a.

℗PUBLICITATEEste autor a unsprezece cărți, două de nonficțiune, dintre care prima, Bring Home the Revolution, a primit Somerset Maugham Award în 1999. În 2022, la Royal Court Theatera fost pusă în scenă piesa lui Jews. In Their Own Words (Evreii, cu cuvintele lor).

Sub pseudonimul Sam Bourne a scris nouă thrillere, printre care și The Righteous Men (Omorâți-i pe cei Drepți!, în română în 2006), declarat bestseller The Sunday Times și vândut în peste două milioane de exemplare în întreaga lume.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0