Skip to content

Lori Gottlieb este scriitoare și psihoterapeut american. E autoarea bestsellerului New York Times, Poate ar fi bine să discuți cu cineva, care este adaptat și dezvoltat pentru un serial TV. De asemenea, ea scrie săptămânal coloana de sfaturi pentru The Atlantic și este co-gazdă a podcast-ului iHeart Radio „Dragi terapeuți“.

℗PUBLICITATEGottlieb s-a născut în Los Angeles și a urmat cursurile Yale College, Stanford University și Pepperdine University. A continuat să devină comentator pentru National Public Radio și editor colaborator pentru The Atlantic. A scris pentru numeroase publicații, inclusiv The New York Times, Time, Slate, People, Elle, Glamour, Cosmopolitan și O, The Oprah Magazine. Apare frecvent ca expertă pe teme de sănătate mintală la televiziune și radio precum The Today Show, Good Morning America, The CBS Early Show, CNN, BBC și NPR.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0