Skip to content

Marianne J. Legato este doctor și academician, autor și lector recunoscut la nivel internațional și expert recunoscut la nivel mondial în medicina specifică genului, știința modului în care funcția umană normală și experiența bolii variază în funcție de sexul biologic.

℗PUBLICITATELegato este un expert pe aspecte sexuale specifice sănătății bărbaților și femeilor, este fondatorul și directorul Partnership for Gender-Specific Medicine de la Universitatea Columbia. În 2008, a înființat Foundation for Gender-Specific Medicin. Ea și-a dedicat o mare parte din cercetările sale pe tema femeilor și bolilor de inimă și, în 1992, a câștigat Premiul Blakeslee al American Heart Association, pentru cea mai bună carte despre bolile cardiovasculare, scrisă pentru publicul larg.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0