Skip to content

Dr. Robin Stern este director asociat la Yale Center for Emotional Intelligence și cercetător asociat la Child Study Center din cadrul Yale. E psihanalist acreditat, cu peste 30 de ani de experiență în tratarea indivizilor, cuplurilor și familiilor. Este unul dintre dezvoltatorii RULER, programul de la Yale Center pentru includerea studierii inteligenței emoționale în comunitățile școlare și în mediile profesionale.

℗PUBLICITATEOferă consultanță spitalelor și companiilor, ajutându-i pe angajați să-și dezvolte inteligența emoțională. Între 2014 și 2015 a fost bursieră a Yale Public Voices Fellowship, iar articolele ei de cercetare au fost publicate în Psychology Today, The Huffington Post, The Washington Post, The Hill, Harvard Business Review și pe Time.com.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0