Skip to content

Ari Folman este un regizor de film, scenarist și compozitor de muzică de film israelian. El este cunoscut în special ca regizor al filmului documentar de animație Vals cu Bashir, precum și al filmului de animație live-action Congresul și a filmului de animație inspirat de viața fetiței Anna Frank în timpul Holocaustului.

Ari Folman s-a născut în 17 decembrie 1962 la Haifa în familia unor supraviețuitori ai Holocaustului. Soția lui este, de asemenea, regizor de film. Cei doi locuiesc în Tel Aviv.

℗PUBLICITATEÎn 2006 a fost scenaristul principal al serialului dramatic de televiziune BeTipul, difuzat de televiziunea Hot 3.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0