Skip to content

Christine Carter este un autor, vorbitor și antrenor dedicat reproiectării modului în care lucrăm, astfel încât să putem trăi viețile noastre mai vesele, productive și împlinite. Ea este lider la BetterUp, unde proiectează experiențe de coaching care conduc la transformarea oamenilor, echipelor și organizațiilor.

În calitate de sociolog, ea a căutat să inspire schimbări sistemice pe scară largă în structurile noastre sociale cele mai comune și influente: corporații, familii și școli. Ea are un interes deosebit în modul în care culturile și instituțiile promovează anumite comportamente, credințe și emoții în timp ce le inhibă pe altele.

℗PUBLICITATETimp de mulți ani, dr. Christine Carter a fost directorul executiv al Greater Good Science Center (GGSC) al UC Berkeley, unde rămâne sociolog și Senior Fellow. Scrie o rubrică de sfaturi pentru revista Greater Good, care este sindicalizată pe PsychologyToday.com și pe multe alte site-uri web. Combinând cercetarea științifică și aplicarea practică, ea oferă clienților, cititorilor și publicului ei nu doar o modalitate de a face față presiunilor moderne, ci și tactici de a prospera cu adevărat.

Ea și soțul ei au patru copii la facultate. Ei trăiesc în California de Nord, cu cei doi câini și patru găini.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0