Skip to content

Dr. Galit Atlas este psihanalistă, terapeut prin arte creative și supervizor clinic la un cabinet privat din Manhattan. Este profesor asistent la Universitatea din New York, Programul Postdoctoral de Psihoterapie și Psihanaliză. Este de asemenea membră a Institute for Expressive Analysis și a facultății de pe lângă National Training Programs și participă la programul de training de patru ani pentru adulți de pe lângă National Institute for the Psychotherapies din New York.

Dr. Atlas a fost membră a consiliului director al Diviziei de psihanaliză a Asociației Americane de Psihologie. Este membră în consiliul editorial al Psychoanalytic Dialogues și al Psychoanalytic Perspectives. Ca eseistă și autoare, Atlas a publicat numeroase articole și capitole de carte care se concentrează în principal asupra genului și sexualității.

℗PUBLICITATEA fost colaborator al New York Times. În 2016, articolul apărut în această publicație, „A Tale of Two Twins“, a câștigat Gradiva Award, New Media. Atlas este și câștigătoarea Andre’ Francois Research Award și a NADTA Research Award.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0