fbpx
skip to Main Content
Heidi Murkoff

Heidi Murkoff este autorul La ce să te aștepți când ești însărcinată o serie de ghiduri despre sarcină. Ea este, de asemenea, creatorul WhatToExpect.com și fondator al Fundației What to Expect. Time Magazine a numit-o pe Murkoff unul dintre cei mai influenți 100 de oameni din lume în anul 2011. În 2005, ea a fost introdusă în Hall of Fame la categoria cărți pentru o viață mai bună.

Murkoff a conceput ideea de La ce să te aștepți când ești însărcinată în timpul primei sale sarcini, când nu a putut găsi răspunsuri la întrebările sale sau nu a găsit reasigurare pentru îngrijorările ei în cărțile pe care le căutase pentru sfaturi. Hotărâtă să scrie un ghid care să-i ajute pe alți viitori părinți să doarmă mai bine noaptea, Murkoff a prezentat propunerea pentru La ce să te aștepți când ești însărcinată cu câteva ore înainte să-o nască pe fiica sa.

Bestsellerul New York Times este acum la a cincea ediție, cu mai mult de 19 milioane de exemplare tipărite. Potrivit USA Today, La ce să te aștepți când ești însărcinată este citită de 93 la sută dintre femeile care citesc o carte despre sarcină. USA Today a numit La ce să te aștepți când ești însărcinată una dintre cele mai influente cărți din ultimii 25 de ani.

℗PUBLICITATE


De același autor:

Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Close search
Coș
Back To Top
×Close search
Caută