Skip to content

Liana Stanciu este una dintre cele mai cunoscute vedete radio din România, cu o experiență de peste 30 de ani în realizarea emisiunilor de radio și televiziune. Vocea sa a răsunat la numeroase posturi de radio, precum Radio Contact și Magic FM, iar în paralel a realizat și emisiuni de televiziune la TVR, Antena 1 și B1 TV.

Liana Stanciu s-a născut pe 22 ianuarie 1984 în București, România. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării la Universitatea București. După absolvire, și-a început cariera în televiziune, lucrând în diverse posturi de prezentare și moderare a emisiunilor.

℗PUBLICITATEDupă o viață petrecută în spatele microfonului, Liana Stanciu trece la un nou format – cartea – în speranța că va inspira femeile de pretudindeni să-și găsească liniștea și menirea pe Pământ, înfruntând prin credință provocările de zi cu zi.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0