Skip to content

Lucy Hawking este o jurnalistă, romancieră, educatoare și filantroapă engleză. Este fiica fizicianului teoretic Stephen Hawking și a scriitoarei Jane Wilde Hawking și locuiește la Londra.

℗PUBLICITATELucy este autoarea a două romane. A scris articole pentru numeroase publicații și a apărut în emisiuni de televiziune și radio, cu prezentări de popularizare a călătoriilor spațiale și a științei, în general, făcute pentru copiii din întreaga lume. A vorbit, de asemenea, la conferința organizată cu prilejul celei de-a 50-a aniversări a NASA. Ca parte a Operațiunii Nemurirea, o mostră din ADN-ul ei a fost trimisă recent la Stația Spațială Internațională, pentru cazul în care specia umană ar dispărea în mod accidental. Locuiește la Cambridge, împreună cu fiul său. În 2008, i s-a decernat Premiul Sapio pentru popularizarea științei.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0