fbpx
skip to Main Content

Pascal Bruckner, născut la Paris în 1948, este romancier, eseist și una dintre figurile emblematice ale intelectualității franceze.

În limba română au apărut: Fiul cel bunCasa îngerilorLuni de fiereHoții de frumusețeCare dintre noi doi l-a născocit pe celălalt?Iubirea față de aproapeleCăpcăunii anonimiCopilul divinPalatul chelfăneliiIubito, eu mă micșorez!…Păzea, se ntoarce Moș Crăciun!PariaUn an și o zi, volumul de teatru Ce dorește domnul?, precum și eseurile Noua dezordine amoroasăFanaticii apocalipseiParadoxul iubiriiCăsătoria din dragosteEuforia perpetuăMizeria prosperităţiiTirania penitențeiEseu despre masochismul occidentalÎnțelepciunea banilor și Un rasism imaginar.

℗PUBLICITATEDe același autor:

Pagina de Psihologie

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Back To Top
Caută