Skip to content

De peste 35 de ani, Anca Tîrcă împletește experiența directă de practician în educație (a fost profesoară și directoare a unei școli declarate de specialiști ca cea mai reformistă din România, în perioada 1997-2004) cu cea din domeniul dezvoltării resurselor umane, al analizei de politici educaționale și al implementării de proiecte.

Este absolventă a Universității din București și a unor cursuri și programe postuniversitare din SUA, Marea Britanie, Olanda, Slovenia, Italia, Cehia și Polonia, iar din 2004 lucrează ca freelancer specialist în educație, atât în România, cât și în străinătate, în calitate de team leader al unor echipe internaționale, key expert și consultant pentru diverse companii, instituții și organizații – Banca Mondială, WYG International UK, Ministerul Educației din Turcia, WYG Turkey, Centrul Educația 2000+, ECO Belgia, British Council, MEN, inspectorate școlare, școli private etc.

A dezvoltat numeroase programe de formare, curricula, studii și analize și a scris peste 20 de cărți despre educație.

℗PUBLICITATELa nivel internațional, a susținut cursuri de formare pentru profesori din Croația, Ucraina, Ungaria, Polonia și Turcia.

Este pasionată de educația modernă și autoare a blogului Despre educație – reforma la firul ierbii, o sursă de inspirație pentru profesorii carevor să aducă învățarea în secolul XXI, să se reinventeze pe ei înșiși, precum și școlile în care predau. Coordonează pro bono Programul Național Toată Școala Citește și Campania Școli Prietenoase și Creative.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0