Skip to content

Ben Mezrich este autorul a douăzeci de cărți, din care s-au vândut până acum peste șase milioane de exemplare. Două dintre cărțile lui au fost ecranizate în filme de mare succes: 21 și The Social Network. Primul urmărește istoria unui grup de șase studenți de la M.I.T., care au reușit să dea peste cap industria jocurilor de noroc, folosindu-se de expertiza lor în matematică și statistică, iar al doilea este o istorie a ascensiunii Facebook și a lui Mark Zuckerberg. Filmele au fost nominalizate la Oscaruri și Globuri de Aur și au avut, la rândul lor, un succes de public remarcabil.

℗PUBLICITATEȘi alte cărți ale lui urmează să fie ecranizate, inclusiv Miliardari în bitcoin. Cu două cărți ecranizate în filme de mare succes, Mezrich a câștigat titlul de cel mai sexy scriitor din People Magazine’s Sexiest Man Alive List. El se află și pe lista celor mai influenți scriitori de la Hollywood, realizată de Hollywood Reporter.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0