Skip to content

Cristina Donovici a început să scrie din dragoste pentru copii, atunci când a simţit că poveştile scrise cu ani şi ani în urmă nu se mai potrivesc cu vremurile în care aceştia cresc astăzi.

Este de profesie jurnalist și mămica unei fetițe, este autoarea talentată a poveștilor pe care le ascultăm în fiecare seară online. Nici vorbă ca cel mic să adoarmă vreodată înainte de final: savurează fiecare moment cu ochii mari.

℗PUBLICITATEPoveștile Cristinei sunt citite de vedete precum Andreea Esca, Pavel Bartoș, Andreea Marin, Teo Trandafir și multe altele. E foarte interesant, cel puțin pentru noi părinții să auzim aceste voci, cu care suntem obișnuiți în alte ipostaze, citind povestioare pentru copii.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0