Skip to content

Damon Galgut este un autor sud-african contemporan cunoscut pentru romanele sale. S-a născut pe 12 noiembrie 1963 în Pretoria, Africa de Sud. A debutat ca autor în anii ’80 și a câștigat recunoaștere internațională pentru munca sa literară.

Operele lui Damon Galgut abordează teme precum identitatea, rasismul, politica și istoria post-apartheid din Africa de Sud. El este cunoscut pentru stilul său poetic și observațiile profunde asupra condiției umane. Printre cele mai cunoscute romane ale sale se numără Doctorul cel bun (The Good Doctor, 2003), care a fost nominalizat la Premiul Man Booker, și In a Strange Room (2010), care a primit Premiul Commonwealth pentru Proză.

℗PUBLICITATELucrările lui Galgut au fost traduse în mai multe limbi și i-au adus apreciere din partea criticilor și cititorilor din întreaga lume. El este considerat unul dintre cei mai importanți autori contemporani din Africa de Sud și contribuie la literatura mondială cu perspectivele sale profunde și convingătoare.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0