Skip to content

Dr. Daniel E. Lieberman este specialist în paleoantropologie la Universitatea Harvard și profesor de științe biologice în Departamentul de biologie evoluționistă a omului din cadrul aceleiași universități. A studiat la Harvard și la Cambridge, fiind cunoscut în special pentru cercetările sale cu privire la evoluția corpului uman, mai ales în ce privește alergarea și alte activități fizice.

℗PUBLICITATEA publicat peste 150 de articole științifice, precum și volumele The Evolution of the Human Head (2011) și The Story of the Human Body (2013).

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0