Skip to content

Karen Dolby este o autoare britanică cunoscută pentru scrierile sale în domeniul dezvoltării personale, stilului de viață și relațiilor. Ea a publicat mai multe cărți care acoperă o varietate de subiecte, de la arta de a comunica și relații sănătoase, până la organizarea și simplificarea vieții.

Dolby se concentrează pe oferirea de sfaturi practice și soluții tangibile pentru a ajuta oamenii să-și îmbunătățească viața de zi cu zi. În scrierile sale, ea abordează subiecte precum gestionarea stresului, comunicarea eficientă, creșterea încrederii în sine, atingerea echilibrului în viață și descoperirea fericirii și satisfacției personale.

℗PUBLICITATEPrin stilul său clar și accesibil, Karen Dolby își propune să ofere cititorilor instrumente practice și idei inspiraționale pentru a-și transforma viața într-una mai plină și mai împlinitoare. Lucrările sale au fost apreciate pentru abordarea practică, aplicabilă și pentru capacitatea de a se conecta cu cititorii într-un mod personal.

În general, Karen Dolby încurajează oamenii să-și exploreze potențialul, să-și dezvolte relațiile și să-și creeze un stil de viață care să le aducă fericire și satisfacție.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0