Skip to content

Raja Selvam, Ph.D., este psiholog clinician licențiat, creatorul Psihologiei somatice integrale (Integral Somatic Psychology™), abordare terapeutică bazată pe cele mai noi paradigme științifice din domeniul psihologiei cognitive și neuroștiințelor afective despre corporalizarea cogniției, a emoției și a comportamentului, precum și pe cunoașterea multiplelor practici psihologice, somatice, energetice și spirituale atât din Vest, cât și din Est.

℗PUBLICITATEDr. Selvam este trainer experimentat în cadrul Somatic Experiencing Trauma Professional Training Program, creat de dr. Peter Levine. A predat timp de 25 de ani în peste 21 de țări din America de Sud și de Nord, Europa, Asia, Orient etc. Munca sa este întemeiată pe informațiile oferite de sisteme psihoterapeutice precum Terapia Reichiană, Analiza Biodinamică, Somatic Experiencing, Postural Integration, Terapie Craniosacrală Biodinamică, și este inspirată de psihologia jungiană arhetipală, kleiniană, de neuroștiințe, fizică cuantică, yoga și Advaita Vedanta.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0