skip to Main Content
Panel Online: Martie Este Luna Femeii, Chiar și După 8 Martie!

Panel online: Martie este luna femeii, chiar și după 8 martie!

Luna martie este despre femei și despre mame, dar cei mai mulți dintre noi epuizează acest subiect undeva în primele opt-nouă zile ale lunii. Ce mai rămâne după este, în cel mai bun caz, parfumul florilor de primăvară, care ne reamintesc, în unele situații, cine sunt cele mai importante personaje feminine din viețile noastre. Dar, pentru că în acest an primăvara se lasă așteptată, am invitat cinci prietene ale Paginii de Psihologie – femei care se implică activ în starea de bine a familiilor din România – la o discuție online despre rolul lor ca mame.

Am pornit, ca de obicei, de la întrebări mai simple și am ajuns către unele mai personale și revelatoare; și același lucru vă invităm să faceți și voi: să vă oferiți un răgaz de câteva minute, să vă turnați o cană de ceai cald și să citiți, iar mai apoi să ne răspundeți și voi la cele șase întrebări. Pentru că, împreună, putem aduce primăvara mai repede în sufletele și relațiile noastre cele mai importante.

Vă mulțumim tuturor pentru participare. Și să ne reamintim că fiecare dintre noi are o mamă, oricât de imperfectă ar fi aceasta, căreia îi vom rămâne recunoscători pentru totdeauna fiindcă ne-a dat viață!

℗PUBLICITATE


Repondenții acestui panel sunt:

Aura ANGHELIU – blogger, Jurnalul unei mame

℗PUBLICITATE


Ioana CHICET-MACOVEICIUC – blogger, autor și organizator de evenimente, Prințesa Urbană

Dr. Miruna IOANI – blogger, Și blondele gândesc

Ana NICOLESCU – blogger și organizator de evenimente, Mămica Urbană

Dr. Oana NICULAE – medic specializat în psihiatria copilului și adolescentului, contributor la Pagina de Psihologie și trainer al Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie.

Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close search

Coș

Back To Top
×Close search
Caută