Skip to content

Sunt povești care te inspiră. Filme și seriale care te invită să-ți faci bagajul și să pleci să colinzi lumea în lung și lat. Să lași grijile în urmă și să te lași cuprins de neprevăzutul care se derulează în fața ochilor tăi.

Ești pregătit pentru o nouă călătorie?

Ripley

La începutul anilor ’60, în New York, escrocul Tom Ripley (Andrew Scott) este angajat de un mare bogătaș să meargă în Italia pentru a încerca să-l convingă pe fiul său înstrăinat să se întoarcă acasă. Acceptarea acestei slujbe atipice este primul pas al lui Tom spre o viață marcată de înșelăciune, fraudă și, în cele din urmă, crimă. Serial disponibil pe Netflix.

Under the Tuscan Sun

După un divorț care îi schimbă viața radical, pe absolut toate planurile, Frances (Diane Lane) decide să asculte sfatul prietenelor sale și să plece în vacanță în Italia. Aceasta ajunge în frumoasa Toscana, unde ajunge să găsească, din întâmplare, o vilă veche, de care se îndrăgostește iremediabil, motiv pentru care decide să o cumpere și să o renoveze. În scurt timp, misiunea ei de a restaura această casă devine schimbarea de care avea atât de multă nevoie! Film disponibil pe Netflix.

The Darjeeling Limited

În regia lui Wes Anderson, The Darjeeling Limited este o aventură plină de culoare, o poveste despre trei frați înstrăinați, Francis (Owen Wilson), Peter (Adrien Brody) și Jack (Jason Schwartzman), care pornesc într-o călătorie revelatoare, dar și plină de peripeții, cu trenul, prin fascinanta India. Film disponibil pe Disney+.

Lost in Florence

Eric Lombard (Brett Dalton) se află la o răscruce de drumuri: să își urmeze visul de a juca fotbal profesionist sau să aleagă un alt drum, mergând la facultatea de drept? În timp ce se luptă cu aceste gânduri, el ajunge în Florența, unde începe să se implice într-un sport local extrem de periculos, dar și într-o legătură intensă cu o femeie care îl provoacă în mod constant. Film disponibil pe Prime.

℗PUBLICITATEUpgraded

Dor de un city-break la Londra? Atunci Upgraded ar trebui să fie următorul tău film de pe listă. În prim-plan se află Ana (Camila Mendes), o tânără talentată, care lucrează ca stagiară la o galerie de artă, unde încearcă din răsputeri să se facă remarcată. Viața ei se schimbă pe neașteptate în momentul în care obține un proiect în Londra și, înainte de zbor, primește gratuit un loc la business class. Aceasta se așază lângă William (Archie Renaux), un tânăr extraordinar de bogat, în fața căruia pretinde că este altcineva. Film disponibil pe Prime.

Two Tickets to Greece

În adolescență, Blandine (Olivia Cote) și Magalie (Laure Calamy) erau de nedespărțit. Dar anii au trecut anii și ele au pierdut legătura pe care o aveau cândva. Atunci când drumurile lor se încrucișează din nou, ele decid să facă împreună călătoria la care au visat mereu. Destinația? Însorita Grecia! Film disponibil pe HBO Max.

The Summer I Turned Pretty

Chiar dacă orășelul Cousins din serial este unul fictiv, nu putem să nu visăm la un astfel de loc, în care atmosfera de vară și de vacanță se simte la fiecare casă! The Summer I Turned Pretty explorează povestea unui triunghi amoros între Belly (Lola Tung) și cei doi frați Fisher, Conrad (Christopher Briney) și Jeremiah (Gavin Casalegno), pe parcursul unei veri memorabile. Serial disponibil pe Prime.

The Durrells

Dacă te gândești deja la următoarea vacanță în Grecia, acest serial este musai de văzut (chiar de mai multe ori, pentru că este o adevărată splendoare). Pe măsură ce problemele cu banii se adună, Louisa Durrell (Keeley Hawes) își dă seama că trebuie să ia o măsură radicală: se mută împreună cu cei patru copii ai săi în Corfu, Grecia, în căutarea unui stil de viață mai accesibil. Odată ce ajung pe insulă, cei cinci Durrells descoperă o lume cu adevărat fascinantă, un loc care le hrănește sufletul și mintea în adevăratul sens al cuvântului. Serial disponibil pe HBO Max.

Under the Riccione Sun

Pe durata unei vacanțe în Italia, pe plaja din Riccione, un grup de adolescenți descoperă emoțiile iubirilor de vară, provocările care vin la pachet odată cu maturizarea, dar și consecințele deciziilor din viața de adult. Film disponibil pe Netflix.


Citeșt și:

Bianca Sterie - Lifestyle editor de peste șapte ani, dependentă de filme, festivaluri și călătorii, întotdeauna pregătită cu un titlu nou de recomandat. Scrie constant și pentru moviecore.ro.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0