Skip to content

Este iunie și odată cu prima lună de vară s-a lansat și noul număr al Ziarului Pagina de Psihologie, publicație trimestrială și disponibilă gratuit. În cel de al șaptelea număr, cititorii vor găsi o serie de articole interesante, dar și noi rubrici, deoarece ziarului i s-au adăugat mai multe pagini suplimentare.

Ediția de vară are în centrul atenției joaca și efectele benefice ale relaxării, drept urmare cele mai multe articole sunt centrate în jurul acestei tematici. Psihoterapeutul Gáspár György scrie despre cum ne pierdem și ne regăsim cu ajutorul activităților ludice. Jurnalista Alexandra Mănăilă punctează rolul pe care-l îndeplinește joaca atunci când vine vorba despre sănătatea adulților. Diana Vasile, expertă în psihotraumatologie, răspunde celor mai arzătoare întrebări despre anatomia traumei. Diana Plăcintescu, medic dermatolog, te învață cum să te protejezi vara de soare. Diana Lupu, psiholog și psihoterapeut, aduce în centrul atenției existența unui sine de vacanță. Andrei Enache, curator de parfumuri, ne introduce în povestea de viață a Cleopatrei, condimentată cu extravaganță, mister și seducție. Diana Stănculeanu, expertă în sănătatea mintală, ne explică cum putem să ne conectăm mai bine cu adolescenții.

Crina Alexe, redactorul șef la Ziarului, vine cu o nouă rubrică și subliniază importanța deconectării în vacanță. Tot cu o nouă rubrică debutează și jurnalista Andreea Brașovean, care ne explică cum putem transforma vara într-o sursă a stării de bine. Psihologa și autoarea Petronela Rotar îți vorbește despre cartea care a atins-o cel mai profund. Claudia Oprescu, trainer la școaladebani.ro, te învață cum să fii mai inteligent(ă) cu banii. Oana Mărcuș, doctor în psihologie, îți propune câteva jocuri de vacanță. Iar Bianca Sîrbu stă de vorbă cu îndrăgita Delia despre copilul ei interior, dar și despre cartea ei preferată de psihologie.

℗PUBLICITATEUnde se distribuie Ziarul

Ziarul Pagina de Psihologie se distribuie gratuit și este disponibil atât în coletele de carte comandate pe platforma paginadepsihologie.ro, cât și în locațiile partenere:

Mulțumim pentru susținere: E.ON RomâniaVichyBoironȘcoala de BaniPenny România și Mozaic Media.


Citește și:

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0