Skip to content

Miercuri seară, s-a lansat ediția de primăvară a Ziarului Pagina de Psihologie, un număr special despre neglijarea emoțională în relații. Și de această dată, redactorul Crina Alexe ne-a pregătit o serie de articole utile atât pentru starea relațională de bine, cât și pentru bunăstarea psihologică.

Cititorii Ziarului au posibilitatea de a o cunoaște mai bine pe psihologa și psihoterapeuta Jonice Webb, care este și autoare a bestsellerului internațional Drama neglijării emoționale din copilărie și care ne-a oferit un interviu-eveniment pentru România. Psihoterapeutul Gáspár György ne așteaptă cu un editorial despre antidotul împotriva anxietății. Diana Stănculeanu, expertă în sănătatea mintală a copilului și parenting, ne învață cum putem preveni neglijarea emoțională a copiilor. Psihoterapeuta Diana Lupu și creatoarea jurnalului Psihodescoperiri scrie despre confruntarea criticului interior. Claudia Oprescu, de la scoaladebani.ro, ne aduce în centrul atenției tema percepție asupra banilor. Jurnalistul medical Alexandra Mănăilă scrie despre darul vindecător al iubirii. Medicul Diana Plăcintescu ne învață despre importanța colagenului. Jurnalistul și curatorul de parfumuri Andrei Enache ne invită la o incursiune în istorie pentru a descoperii cum a devenit parfumul arma seducției. Iar Bianca Sîrbu a povestit cu artistul Emil Rengle despre viață, iubire și autenticitate.

℗PUBLICITATEUnde se distribuie Ziarul

Ziarul Pagina de Psihologie se distribuie gratuit și este disponibil atât în coletele de carte comandate pe platforma paginadepsihologie.ro, cât și în locațiile partenere:

Mulțumim pentru susținere: E.ON România, Vichy, Boiron, Școala de Bani și Mozaic Media.

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0