Skip to content

În perioada 15 aprilie – 14 mai, Pagina de Psihologie în colaborare cu Boiron România a organizat o serie de evenimente video, sub titlul #PsihologiaCrizei. Timp de o lună, săptămână de săptămână, câte unul dintre experții Paginii de Psihologie a răspuns live întrebărilor care au venit din partea comunității, cu privire la strategiile prin care pot fi gestionate anxietatea, stresul, depresia, dar și despre cum anume putem avea grijă de sănătatea noastră relațională.

Prima ediție a fost inaugurată de psihologul și autorul Gáspár György, care a început cu o scurtă incursiune în psihologia crizei și apoi ne-a oferit informații relevante cu privire la importanța acceptării propriilor emoții și la cultivarea stării de prezență conștientă în momentele cele mai grele. Întreaga prezentare online poate fi revăzută pe profilul de YouTube al Paginii de Psihologie.

Gazda celei de-a doua ediții a fost psihoterapeutul Diana Stănculeanu. În calitate de expert în sănătatea mintală a copiilor și adolescenților, Diana a răspuns cu precădere la întrebări de parenting și ne-a oferit soluții concrete la cum anume le putem fi aproape celor mici în momentele lor cele mai grele.

℗PUBLICITATE



Raluca Anton, doctor în psihologie și psihoterapeut relațional, a fost de asemenea parte din echipa de psihologi implicați în această serie de întâlniri online. Pornind de la cazuistica ei bogată din terapia de cuplu, Raluca ne-a vorbit despre ce presupune să avem relații sănătoase în momentele de criză și despre cum putem cultiva siguranța în spațiul interpersonal.

Sabina Strugariu, psihoterapeut integrativ și un om pasionat de literatura de specialitate, ne-a ajutat să înțelegem mai bine modul în care se raportează oamenii la diferitele momente din viață și ne-a vorbit inclusiv despre ce presupune să ne alegem un psihoterapeut.

Ultima ediție a fost moderată tot de Gáspár György, care ne-a trasat câteva concluzii cu privire la ce-am trăit cu toții din punct de vedere psihologic în perioada stării de urgență. El ne-a vorbit despre ce au învățat românii din aceste vremuri grele și a formulat câteva recomandări pentru viitor.

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0