Skip to content

Alexia Eram este o tânără foarte inteligentă, talentată și frumoasă. Fiica Andreei Esca urmează să plece în Anglia, acolo unde va studia la o facultate aleasă chiar de ea.

Cine este Alexia, în cinci cuvinte?

Vorbăreață, descurcăreață, ambițioasă, frumoasă și modestă.

Mama ta, Andreea Esca, a postat de curând pe contul de Instagram un video cu tine de când erai micuță. Cum era fetița Alexia?

Dansa și râdea tot timpul, din câte văd prin fotografii și înregistrări video. Părinții mei spun că mă trezeam mereu cu zâmbetul pe buze, și că nu prea am făcut boacăne. Jucam mereu în câte o scenetă prin casă și, până la vârsta de 3 ani, dormeam mult.

Ce înseamnă școala pentru tine?

Mult stres. Am facut Liceul Francez care îți asigură o educație foarte bună, dar programa de învățământ nu e deloc ușoară. Mi-au plăcut însă foarte mult anumiți profesori care au reușit să mă motiveze prin pasiunea lor pentru materia predată. A, și am avut 13 materii la BAC…

Cea mai importantă abilitate dobândită în liceu?

Atenția.

Cum ai descrie anii de liceu?

Mai grei decât am crezut că vor fi. Nu au fost chiar anii de liceu plini de distracție, așa cum îmi imaginam, sau cum tot povesteau adulții…

Materia preferată în timpul liceului…

Filozofia. Pentru că îmi place să descopăr ce cred oameni diferiți despre același subiect… Și îmi place să despic firul în patru, în general.

Cum au fost examenele pe care tocmai le-ai dat?

Foarte multe… și grele. Bine că am scăpat cu bine!

Ce urmează în plan educațional începând cu această toamnă?

℗PUBLICITATEVoi merge în Anglia, la UCA, University For the Creative Arts, unde voi studia marketing, publicitate și relații publice în domeniul modei.

Cum este să fii fiica uneia dintre cele mai cunoscute femei din România?

Normal. Nu am fost și fiica altcuiva. ca să fac diferența. Acesta e jobul ei. Pentru mine e mama.

Tatăl tău deține lanțul de cosmetice Melkior, care este produsul tău preferat din oferta Melkior?

Pudra luminoasă irizantă și noul ruj lichid metalic, GLOW!

Iubitul tău Mario a lansat un nou videoclip în care apari și tu, este clar că versurile sunt inspirate din viața reală. Cum îți imaginezi viitorul relației voastre?

Foarte bun. Desigur că va fi dificil să ne obișnuim cu o relație la distanță, dar important este că ne iubim și vom găsi noi soluția perfectă.

Anul trecut ai apărut pe coperta numărului de toamnă al revistei A List Magazine, cum a fost să te vezi pe copertă?

Foarte placut. Cine n-ar vrea să se vadă pe coperta unei reviste așa de frumoase? M-am simțit foarte mândră.

Fratele tău, Aris Melkior, este un adolescent simpatic foc, cum vă înțelegeți?

Ca orice frați, și bine și rău, dar ne iubim și avem secretele noastre… Și acum așteptăm să plecăm împreună în vacanță, ca în fiecare an, la mare!

Trei calități ale mamei tale…

Reușește mereu ce-și propune, vorbește mult, e distractivă!

Trei calități ale tatălui tău…

Calm, răbdător și curajos!

Într-un interviu acordat chiar mamei tale, anul trecut, spuneai că una din cărțile preferate este Revoluția iubirii, spune-ne o idee care ți-a plăcut din această carte.

Am înțeles cât de importante sunt relațiile dintre părinți pentru un copil și mi-am apreciat mai mult familia.

Un mesaj pentru tine la bătrânețe…

Rămâi elegantă și amuzantă! Și nu te lăsa de dans!

Un gând pentru cei care au citit acest interviu.

O vară de neuitat vă doresc!

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0