Skip to content

Toamna aceasta numărăm cele mai bune filme și seriale! Sezoane noi din serialele tale preferate, premiere, blockbustere mult așteptate, drame, comedii și povești care te țin cu sufletul la gură: iată hiturile sezonului atât pe platformele de streaming, cât și la cinema.

Sex Education

Odată cu terminarea studiilor la liceul Moordale, Otis (Asa Butterfield) și Eric (Ncuti Gatwa) se confruntă cu o nouă provocare: prima zi de școală la colegiul Cavendish Sixth Form. Otis este agitat în privința organizării noii sale clinici, în timp ce Eric se roagă să nu fie luați din nou drept fraierii școlii. Dar colegiul Cavendish oferă un șoc cultural tuturor foștilor elevi ai liceului Moordale, obișnuiți să facă față unor probleme și situații de-a dreptul complicate. Dacă până acum au crezut despre ei că sunt progresiști, experiența colegiului, la prima vedere, este una plăcut surprinzătoare!

The Wonderful Story of Henry Sugar

Noul film al lui Wes Anderson este o minunată poveste marca Roald Dahl despre un om bogat care, aflând despre un guru, Henry Sugar (Benedict Sugar), care poate să vadă fără să-și folosească ochii, își propune să deprindă această abilitate pentru a trișa la jocurile de noroc. Filmul va fi disponibil din 27 septembrie pe Netflix.

Lupin

Forțat să se ascundă, Assane (Omar Sy) încearcă să trăiască departe de soția și de fiul său. Însă, conștient de suferința pe care le-o provoacă, el nu mai rezistă în această situație și decide să se întoarcă la Paris și să le facă o propunere nebunească, și anume să părăsească Franța și să înceapă o nouă viață în altă parte. Dar fantomele trecutului nu sunt niciodată prea departe și un eveniment neașteptat îi va da toate planurile peste cap. Sezonul III va fi disponibil din 5 octombrie pe Netflix.

The Fall of the House of Usher

Pregătit de Halloween? Regizorul Mike Flanagan semnează acest serial horror sinistru, bazat pe creațiile scriitorului Edgar Allan Poe. Necruțătorii frați Roderick (Bruce Greenwood) și Madeline Usher (Mary McDonnell) au transformat compania Fortunato Pharmaceuticals într-un imperiu al bogăției, privilegiilor și puterii. Dar secretele trecutului ies la iveală atunci când moștenitorii dinastiei Usher încep să piară de mâna unei femei misterioase din tinerețea lor. Serial va fi disponibil din 12 octombrie pe Netflix.

Pain Hustlers

Emily Blunt și Chris Evans în același film? Nici că se putea mai bine! Liza Drake (Emily Blunt) este o mamă singură din clasa muncitoare, care tocmai și-a pierdut locul de muncă și a ajuns la capătul puterilor. O întâlnire cu reprezentantul de vânzări de produse farmaceutice Pete Brenner (Chris Evans) o pune pe o traiectorie ascendentă din punct de vedere economic, dar dubioasă din punct de vedere etic, pe măsură ce este implicată într-o periculoasă schemă de escrocherie. Gestionarea relației cu un șef din ce în ce mai dezechilibrat (Andy Garcia), agravarea stării medicale a fiicei sale (Chloe Coleman) și conștientizare tot mai mare a dezastrului pe care îl provoacă compania o forțează pe Liza să își analizeze mai atent alegerile. Filmul va fi disponibil din 27 octombrie pe Netflix.

All the Light We Cannot See

Bazat pe romanul omonim, distins cu premiul Pulitzer și semnat de Anthony Doerr, serialul spune povestea lui Marie-Laure (Aria Mia Loberti), o tânără nevăzătoare din Franța, și a tatălui ei, Daniel LeBlanc (Mark Ruffalo). În încercarea de a salva un diamant legendar din ghearele naziștilor, cei doi fug din Parisul aflat sub ocupație germană. Urmăriți cu îndârjire de un ofițer Gestapo nemilos, care încearcă să pună mâna pe piatra prețioasă pentru sine, Marie-Laure și Daniel își găsesc curând refugiul în St. Malo, în casa unui unchi singuratic, care face transmisiuni radio clandestine ca parte a rezistenței. În acest oraș cândva idilic de pe malul mării, Marie-Laure își întâlnește sufletul-pereche în cea mai neașteptată persoană: Werner (Louis Hofmann), un adolescent genial recrutat de regimul lui Hitler pentru a depista transmisiunile radio ilegale. Cei doi împărtășesc nu numai această legătură secretă, ci și sentimentele de încredere în natura umană și speranțele de viitor. Serialul va fi disponibil din 2 noiembrie pe Netflix.

No One Will Save You

Filmul o prezintă pe Brynn Adams (Kaitlyn Dever), o tânără creativă și talentată care a fost înstrăinată de comunitatea ei. Singură, dar optimistă, Brynn își găsește alinare în casa copilăriei, până când, într-o noapte, e trezită de zgomote ciudate făcute de niște intruși nepământeni. Urmează o confruntare plină de acțiune între Brynn și un grup de ființe extraterestre care îi amenință viitorul, obligând-o în același timp să-și înfrunte trecutul. Filmul va fi disponibil din 22 septembrie la Disney+.

℗PUBLICITATELoki

Tom Hiddleston își continuă aventura în cel mai urmărit serial de la Marvel Studios de pe Disney+. Loki încearcă și de această dată să călătorească între trecut și prezent, având o misiune clară: aceea de a salva lumea. Sezonul II va fi disponibil din 6 octombrie pe Disney+.

Culprits

Un thriller plin de suspans, Culprits urmărește aventura membrilor unei echipe de infractori, care o iau pe drumuri separate după un jaf cu miză mare. Lucrurile se schimbă radical însă în clipa în care ei devin ținta unui criminal. Întrebarea este: de ce și cine se află în spatele haosului? Serial disponibil toamna aceasta la Disney+.

Brawn: The Impossible Formula 1 Story

Avem pasionați de Formula 1 pe aici? Atunci acest titlu va fi hitul toamnei pentru voi! Noul serial documentar în patru părți, narat de Keanu Reeves prezintă povestea remarcabilă a modului în care, în 2009, o echipă independentă a reușit imposibilul în cea mai scumpă competiție de curse. P.S.: Brawn GP a fost precursoarea echipei Mercedes-AMG Petronas din prezent. Serial disponibil toamna aceasta la Disney+.

The Lions of Sicily

Acțiunea serialului plasată între anii 1800 și 1861 urmărește povestea familiei Florio, în prim-plan fiind frații Paolo (Vinicio Marchioni) și Ignazio (Paolo Briguglia), doi mici comercianți de condimente care evadează dintr-o Calabria blocată în trecut. În Sicilia, ei își inventează viitorul, transformând un mic magazin dărăpănat într-o activitate comercială înfloritoare. Serialul este inspirat dintr-o poveste adevărată. Serialul va fi disponibil toamna aceasta la Disney+.

Emily

Filmul urmărește călătoria transformatoare, emoționantă și plină de curaj a rebelei Emily Brontë (interpretată de Emma Mackey), autoarea romanului Wuthering Heights, una dintre cele mai cunoscute scriitoare din lume, care a murit, din păcate, la vârsta de 30 de ani. Film disponibil din 7 septembrie la HBO Max.

Poker Face

Realizat de Rian Johnson, Poker Face este un serial plin de mister, în care Natasha Lyonne joacă rolul lui Charlie Cale, o femeie care are capacitatea extraordinară de a depista când cineva minte. Pornind la drum cu mașina ei Plymouth Barracuda, întâlnește la fiecare oprire personaje atipice și crime ciudate pe care nu poate să nu le rezolve. Serial este disponibil la SkyShowtime.

Killers of the Flower Moon

Un film semnat de Martin Scorsese, Killers of the Flower Moon explorează o poveste reală, extrem de dureroasă, o dramă din anii ’20, atunci când petrolul a fost descoperit pe pământul unor triburi. De această întâmplare este legată moartea mai multor membri ai tribului Osage din Oklahoma, care sunt uciși în circumstanțe misterioase, cazul ajungând pe mâinile FBI-ului. Film disponibil din 20 octombrie în cinematografele din țară.

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes

Dacă ai urmărit seria The Hunger Games, nu trebuie să ratezi nici această aventură a cărei acțiune are loc cu zeci de ani înainte să o cunoaștem pe celebra Katniss Everdeen. Filmul ni-l prezintă pe adolescentul Coriolanus Snow (Tom Blyth), înainte să devină președinte al Panemului și un politician fără scrupule. Acesta se îndrăgostește nebunește de tânăra Lucy Gray Baird (Rachel Zegler), tributul modestului District 12, în timpul unei noi ediții a Jocurilor Foamei. Film disponibil din 17 noiembrie în cinematografele din țară.

© Foto credit: Netflix, Disney

Bianca Sterie - Lifestyle editor de peste șapte ani, dependentă de filme, festivaluri și călătorii, întotdeauna pregătită cu un titlu nou de recomandat. Scrie constant și pentru moviecore.ro.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0