Skip to content

Luni seară, de la ora 20:30, a debutat seria de evenimente online care marchează ediția aniversară a cărții Copilul invizibil, semnată de psihoterapeutul Gáspár György. După mai bine de cinci ani de la publicarea primei ediții, volumul beneficiază acum de o nouă identitate vizuală, dar și de un text actualizat și revizuit. 

După cum reiese și din descrierea autorului, ediția a doua cuprinde un nou capitol despre importanța compasiunii, o serie de explicații și exerciții suplimentare, menite să faciliteze procesul de autocunoaștere și transformare personală, dar și o a doua prefață. 

Ediția aniversară este celebrată cu copertă nouă și cartonată, menită să ofere și mai multă eleganță textului care deja se bucură de atât de multă popularitate. 

Copilul invizibil este prima carte publicată de Gáspár și, spre surprinderea tuturor, la scurt timp de la lansare a devenit bestseller la secțiunile parenting și autocunoaștere. Anul trecut, într-o perioadă dificilă pentru întreaga omenire și pentru piața de carte, Gáspár György s-a clasat în top trei cei mai vânduți autori români de la Curtea Veche Publishing. 

℗PUBLICITATEDin campania de promovare a ediției aniversare fac parte mai multe conversații pe care autorul le poartă live, atât pe profilul personal de Instagram, cât și pe conturile Paginii de Psihologie și ale editurii Curtea Veche. Prima invitată a fost Andreea Raicu – o persoană apropriată lui Gáspár, cu care împărtășește aceeași pasiune pentru cunoașterea de sine și îmbunătățirea calității vieții. Conversația celor doi a fost una extrem de emoționantă și de surprinzătoare, fiind presărată cu multe momente de vulnerabilitate și dezvăluiri pe alocuri neașteptate. 

Întreaga conversație este disponibilă aici: 

Următoarea întâlnire o avem pe 20 septembrie, de la ora 20:30, când invitatul special va fi Mirela Retegan. Până atunci, Copilul invizibil – ediția aniversară – este disponibil cu semnătura autorului și o reducere de 10% exclusiv pe paginadepsihologie.ro.

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0