Skip to content

Noi, oamenii, nu putem trăi fără iubire. Putem avea perioade de singurătate afectivă și amoroasă, dar în mod cert suntem configurați neurobiologic pentru conectare și relaționare. Cu toții ne naștem având darul atașamentului, ceea ce înseamnă că – indiferent de vârstă, de sex, de nivel educațional sau de statut social – avem nevoie de un „celălalt semnificativ“ pentru a ne putea dezvolta, crește și pentru a ne bucura cu adevărat de viață.

Însă, cine nu a trecut printr-o dezamăgire în dragoste? Cine nu a simțit și gustul amar al unei relații încheiate? Despre ce se întâmplă cu sufletele noastre atunci când o relație „moare“, despre cum suferă în urma unei despărțiri femeile și bărbații, despre relații încheiate și noi începuturi, puteți afla răspunsuri științifice și accesibile în discuția pe care Gáspár György și Bogdan Nicolai au purtat-o cu îndrăgita interpretă Ami.

℗PUBLICITATELove is Fun, cu Dr. Gaspar si Bogdan. Whatsapp: 0744.70.69.69
Posted by A List Magazine on Wednesday, May 24, 2017

Pentru mai multe informații și o mai serioasă documentare despre #puterearelațiilor, vă invităm să accesați shopul nostru online, acolo unde puteți găsi două dintre bestseller-urile momentului: Revoluția Iubirii, de Gáspár György, și Împreună la bine și la greu, de Harville Hendrix & Helen LaKelly Hunt.

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0