fbpx
skip to Main Content

Noi, oamenii, nu putem trăi fără iubire. Putem avea perioade de singurătate afectivă și amoroasă, dar în mod cert suntem configurați neurobiologic pentru conectare și relaționare. Cu toții ne naștem având darul atașamentului, ceea ce înseamnă că – indiferent de vârstă, de sex, de nivel educațional sau de statut social – avem nevoie de un „celălalt semnificativ“ pentru a ne putea dezvolta, crește și pentru a ne bucura cu adevărat de viață.

Însă, cine nu a trecut printr-o dezamăgire în dragoste? Cine nu a simțit și gustul amar al unei relații încheiate? Despre ce se întâmplă cu sufletele noastre atunci când o relație „moare“, despre cum suferă în urma unei despărțiri femeile și bărbații, despre relații încheiate și noi începuturi, puteți afla răspunsuri științifice și accesibile în discuția pe care Gáspár György și Bogdan Nicolai au purtat-o cu îndrăgita interpretă Ami.

Love is Fun, cu Dr. Gaspar si Bogdan. Whatsapp: 0744.70.69.69
Posted by A List Magazine on Wednesday, May 24, 2017

℗PUBLICITATE


Pentru mai multe informații și o mai serioasă documentare despre #puterearelațiilor, vă invităm să accesați shopul nostru online, acolo unde puteți găsi două dintre bestseller-urile momentului: Revoluția Iubirii, de Gáspár György, și Împreună la bine și la greu, de Harville Hendrix & Helen LaKelly Hunt.

Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Back To Top
×Close search
Caută
#ZiuaAutorului
🎂 Azi îl celebrăm pe LEONARD COHEN.
Cartea autorului, „Joaca preferată“, are astăzi preț special, cu 25% discount față de prețul afișat.
x