Skip to content

Cea mai spectaculoasă competiție de baschet între licee revine cu o nouă ediție: CUPA EDU 2023 adună la start 24 de licee din București și Voluntari care se pregătesc intens pentru a lua acasă marele trofeu. Cu ajutorul sponsorului principal ROMGAZ competiția a avut o creștere spectaculoasă iar a patra ediție se anunță a fi cea mai palpitantă de până acum.

Fluierul de start se va auzi în data de 7 Noiembrie și vor urma șase săptămâni cu meciuri până când cele mai puternice selecționate vor disputa marea finală.

Ultimul act al competiției va avea loc duminică, 17 Decembrie, în cadrul Arenei ROMSILVA aflată în Șoseaua Petricani, Nr. 9A, Sector 2, începând cu ora 11:00. Spectacolul baschetbalistic va fi completat cu un show susținut de mai mulți artiști, MC, DJ, concursuri cu premii și multe alte surprize pentru publicul spectator.

„Inspectoratul Școlar al Municipiului București a fost alături de CUPA EDU încă de la început și ne bucurăm pentru că această competiție a crescut și a devenit o tradiție. Sportul trebuie să facă parte din viața tinerilor pentru toate beneficiile pe care le aduce acestora, atât pe plan fizic, dar și educativ și social“, declară Laurențiu Oprea, Inspector Școlar din cadrul Inspectoratului Școlar al Municipiului București, partener de organizare al evenimentului.

Ediția 2022 a adus față-în-față vechi adversari, dar a creat și noi rivalități: „Anul acesta avem un singur obiectiv: Locul 1!“ declară prof. Mihai Mareș, antrenorul celor de la Liceul Teoretic „Traian“, ocupanta Locului II la ediția precedentă.

Campionii de anul trecut simt presiunea trofeului: „Știm că toate echipele vor încerca să se afirme în meciurile cu noi. Din lotul de anul trecut, aproape toți titularii au terminat clasa a XII-a, așa că vom avea mulți jucători noi în teren. Suntem foarte motivați să câștigăm“, declară prof. Mihai Taciu, antrenorul celor de la Colegiul Național „Cantemir Vodă“, campionii de la CUPA EDU, Ediția 2022.

℗PUBLICITATECUPA EDU nu înseamnă doar baschet: „La CUPA EDU este vorba despre sport, dar și mai mult este vorba despre consolidarea comunităților din licee și întărirea legăturilor din și dintre unitățile de învățământ. Acest lucru ne bucură și ne face mândri.“ declară Răzvan Popescu, C.E.O. ROMGAZ, Sponsor Principal al evenimentului.

Participanți:
Colegiul Național „Cantemir Vodă“, Liceul Teoretic „Traian“, Colegiul Național de Informatică „Tudor Vianu“, Colegiul Național „Iulia Hașdeu“, American International School of Bucharest (AISB), Colegiul Național „Spiru Haret“, Colegiul Național „Aurel Vlaicu“, Colegiul Tehnic „Anghel Saligny“, Olga Gudynn Int’l School (OGIS), Colegiul Național „Ion Creangă“, Colegiul Național „Grigore Moisil“, Colegiul Național „Elena Cuza”, Colegiul Național „Matei Basarab“, Liceu P.S. „Mircea Eliade“, Colegiul Național „Mihai Viteazul“, Liceul Teoretic „Dante Aligheri“, Colegiul Național „Gheorghe Lazăr“, Colegiul Național „Ion Neculce“, Cambridge School of Bucharest (CSB), Colegiul Național „Victor Babeș“, Colegiul German „Goethe“, Liceul Teoretic „Benjamin Franklin“, Colegiul Național „Gheorghe Șincai“, C.T.A. „Henri Coandă“.

Calendarul competiției poate fi consultat aici.

Mai multe detalii pe cupaedu.ro, Instagram, Facebook și YouTube.

Citește și:

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0