fbpx
skip to Main Content
Puterea La Feminin!

Este evident că această cultură a individualismului și a auto-suficienței în care trăim nu ne este benefică. Dacă ne uităm la statisticile de sănătate psihologică vedem cum stările de anxietate, depresie și auto-sabotare în rândul femeilor sunt în continuă creștere.

Mai mult decât atât cercetările ne arată că în fiecare minut în această lume o femeie moare în timpul nașterii, în timp ce în alte colțuri ale lumii femeile se supun unor forme chirurgicale tot mai invazive deoarece nu se simt confortabile în propriul corp și nu se pot accepta așa cum sunt.

Violența împotriva femeilor este încă crescută, chiar dacă acest fenomen nu mai este atât de vizibil, și cu toate acestea granițele dintre femei sunt tot mai evidente. În loc să observăm o mișcare umană și definită de compasiune, vedem izolare, competiție, multă critică și rușinare.

De aceea, am gândit acest panel online special dedicat lunii martie, luna în care sărbătorim femeia, pentru a stârni o revoluție relațională și în acest sens. Una în care femeile își permit să fie unite, și să nu lupte una împotriva alteia, ci să fie vocea schimbării la nivel național.

℗PUBLICITATE


#REvoluțiaRelaționalăÎnRomânia

La mulți ani pentru toate femeile din lume!!!

Respondente:
Maria Desmirean – manager executiv Curtea Veche Publishing & vice președinte Asociația Curtea Veche
Bogdana Dobre – blogger la bogdanadobre.ro
Alina Kasprovski – membru fondator și director executiv al Fundației Comunitare București
Daniela Palade Teodorescu – redactor șef Revista Avantaje
Carmen Elena Podar – psiholog, psihoterapeut, contributor la paginadepsihologie.ro
Nadia Tătaru – director radio Itsy Bitsy
Andreea Tincea – muzician și specialist în comunicare
Monica Rădulescu – jurnalist DIGI 24 și owner BonBons

Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Close search

Coș

Back To Top
×Close search
Caută