fbpx
skip to Main Content
Relațiile Contează! Relațiile Merită Sărbătorite!

În luna în care celebrăm iubirea, platforma pagiandepsihologie.ro, vă invită la un panel online despre relațiile adevărate de cuplu. În acest sens am invitat patru cupluri la un interviu fulger despre viața lor relațională de zi cu zi. Suntem tare onorați ca alături de cuplurile din România să-i avem la acest panel și pe Andrew și John Solomon. Andrew Solomon fiind autorul cărții de mare succes „Demonul Amiezii”. Dar pentru prima dată într-un panel online îi avem invitați și pe Andreea Esca și Alexandre Eram. Și patru prieteni de nădejde ai platformei noastre Diana și Ion Stănculeanu, alături de Larisa Petrini și Gáspár György. #R(E)voluțiaRelaționalăÎnRomânia

Respondenți: Andreea Esca & Alexandre Eram; Andrew Solomon & John Habich Solomon; Diana & Ion Stănculeanu; Larisa Petrini & Gáspár György.

℗PUBLICITATE


Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Close search

Coș

Back To Top
×Close search
Caută