Skip to content

Dacă toate gândurile și proiecțiile despre viitor ți se par copleșitoare, dacă simți că ți-ai pierdut busola sau că nimic nu se mai leagă în viața ta, serialele din lista de mai jos s-ar putea să îți fie cel mai bun companion. Nu doar că te vor ajuta să te simți mai bine, dar îți vor arăta și că întotdeauna o poți lua de la zero. Cu încredere și curaj. Și cu speranța că da, toate se vor așeza cumva.

Live to 100: Secrets of the Blue Zones

Te gândești de ceva timp să faci ceva pentru tine, pentru binele tău, pentru a trăi o viață de care să fii pe deplin mulțumit? Ei bine, această serie s-ar putea să fie un bun punct de start pentru tine. La începutul anilor 2000, jurnalistul Dan Buettner a colaborat cu National Geographic în încercarea de a descoperi secretul longevității. El a străbătut întreaga lumea în căutarea locurilor în care oamenii au o speranță de viață peste medie. Așa s-a născut conceptul de „zone albastre“, zone în care a investigat obiceiurile alimentare, comportamentul și stilul de viață al celor care trăiesc cele mai îndelungate și mai frumoase vieți. Expedițiile lui au dus la descoperirea unor astfel de blue zones în Okinawa, Japonia, în Sardinia, Italia, în Ikaria, Grecia, în Nicoya, Costa Rica și în Loma Linda, California. Disponibil pe Netflix.

Ginny & Georgia

Un serial Netflix ușor, de relaxare, dar cu o poveste minunată despre puterea unei mame de a lupta pentru copiii ei, în ciuda unui trecut tumultuos. În prim-plan sunt Georgia Miller (Brianne Howey), o mamă singură, care decide să înceapă o viață nouă într-un orășel din New England, și Ginny (Antonia Gentry), o adolescentă anxioasă, care își dorește, mai mult decât orice, stabilitate în viața ei.

The Last Dance

În toamna anului 1997, Michael Jordan și echipa de baschet Chicago Bulls încep drumul către câștigarea celui de-al șaselea titlu NBA din ultimii opt ani. Dar, în ciuda tuturor reușitelor lui Jordan, procesul lor va fi umbrit de tensiunile cu managementul clubului și sentimentul inexorabil că aceasta este ultima ocazie de a-l vedea jucând la potențial maxim pe cel mai bun jucător din toate timpurile, alături de echipa sa extraordinară. Disponibil pe Netflix.

The Bear

Carmy Berzatto (Jeremy Allen White), un chef renumit, premiat cu stele Michelin, renunță la lumea restaurantelor fine dining pentru a se întoarce acasă și a prelua micul local al familiei sale, după o tragedie care le schimbă tuturor cursul vieții. Însă revenirea în Chicago nu e nici pe departe una ușoară pentru Carmy, mai ales că acum trebuie să se confrunte direct cu traumele unui trecut dureros. Disponibil pe Disney+.

Workin’ Moms

Un excelent serial de familie pe Netflix, ajuns acum la cel de-al patrulea sezon, Workin’ Moms urmărește aventura a patru proaspete mămici și prietene care se confruntă cu efortul și nebunia revenirii la serviciu, încercând să mențină un echilibru între viața amoroasă și cea de familie.

℗PUBLICITATESuits

Indiferent că l-ai văzut sau nu, Suits este genul acela de serial la care vrei să te uiți iar și iar. Povestea ne introduce în lumea avocaților de top din New York și îi are în prim-plan pe Harvey Specter (Gabriel Macht), unul dintre cei mai cunoscuți avocați din oraș, și pe Mike Ross (Patrick J. Adams), un geniu al domeniului juridic, care devine mâna dreaptă a lui Harvey, în ciuda faptului că nu a absolvit Dreptul. Disponibil pe Netflix.

The Bold Type

Un serial Netflix despre trei prietene bune, care se motivează și se susțin în fiecare zi, înfruntând împreună toate provocările vieții? Sună perfect! Jane (Katie Stevens), Kat (Aisha Dee) și Sutton (Meghann Fahy) sunt cele mai bune prietene și, bonus, lucrează împreună la o revistă de modă, încercând, fiecare în felul ei, să își urmeze visul.

Marvelous Mrs. Maisel

După ce viața ei este dată peste cap la aflarea veștii că soțul său o înșală, Midge Maisel (Rachel Brosnahan) alege să își consume furia într-un mod neobișnuit pentru o femeie din anii ’50: începe să țină show-uri de stand up comedy și, astfel, își găsește o nouă menire, una pe care nici nu și-o imagina cândva. Disponibil pe Prime Video.

New Amsterdam

Serialul Netflix urmărește povestea transformării unui spital public, o inițiativă ambițioasă a doctorului Max Goodwin (Ryan Eggold), care, în calitate de director, încearcă să schimbe regulile jocului și să creeze un nou sistem, în ciuda tuturor provocărilor.

Gilmore Girls

Și oare am fi putut încheia acest top de seriale fără Gilmore Girls, acest serial de confort, la care ne întoarcem iar și iar? Deși viața lor e departe de a fi ideală, Lorelei (Lauren Graham) și Rory (Alexis Bledel), mamă și fiică, o iau de la zero și încearcă să își facă existența mai frumoasă în orășelul Stars Hollow, un loc cu o comunitate unită și foarte amuzantă. Disponibil pe Netflix.


Citește și:

Bianca Sterie - Lifestyle editor de peste șapte ani, dependentă de filme, festivaluri și călătorii, întotdeauna pregătită cu un titlu nou de recomandat. Scrie constant și pentru moviecore.ro.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0