Skip to content

Noul număr al ziarului Pagina de Psihologie a ieșit de la tipar. Ediția actuală are un nou redactor șef, Crina Alexe, un număr mai mare de pagini și câteva rubrici noi. Pe lângă articolele semnate de Gáspár György, Diana Stănculeanu, Perfume Curator, Claudia Oprescu, de la acest număr inaugurăm secțiunea #PsihoDescoperiri cu Diana Lupu, #MeVsDarkspots semnată de medicul dermatolog Diana Plăcintescu și #LaPsiholog, rubrică în care câte o persoană care ne inspiră se deschide în fața cititorului.

Interviul în exclusivitate a fost realizat împreună cu soții Daniel Siegel și Caroline Welch, care ne-au oferit posibilitatea de a intra atât în culisele vieții lor profesionale cât și în sfera intimă; vorbind despre viața de cuplu, traumă, mindfulness și neurobiologie interpersonală.

Fiind o ediție specială despre durere și vindecare, majoritatea articolelor sunt îndreptate spre aceste subiect: Gáspár György scrie despre simbioză și traumă relațională, Diana Stănculeanu abordează subiectul pierderii la copii, Diana Lupu subliniază costurile rușinării, Claudia Oprescu ne subliniază principiul suficienței.

℗PUBLICITATELocații în care este disponibil ziarul:

Ziarul este disponibil în toate coletele de carte expediate de platforma paginadepsihologie.ro, dar și în locațiile partenere:

Ziarul a fost publicat cu sprijinul: EON România, Boiron, Școala de Bani, Vichy, Mozaic Media.

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0